CTEK - Hur startar och avslutar jag laddningen av min bil?

Ändrad den Sun, 15 May 2022 vid 07:28 PM

1. Se till att laddstationens ikon lyser grönt och att den är redo att börja ladda en elbil eller plugin-hybrid
  2. Sätt in din laddkabel mot laddstationen (Mode 3, laddkabel)
  3. Sätt in din laddkabel mot bilen
  4. Om laddboxen är ”öppen” startas nu laddningen direkt
  5. Om laddningen inte startar kräver laddboxen en godkänd RFID-tagg eller laddkort. Drag ditt laddkort eller RFID-tagg mot RFID-ikonen på laddstationen
  6. Laddningen startar och den blåa batteri-ikonen pulserar blått

För att avsluta laddningen:
Låst laddbox med RFID: Lås upp bilen, Drag RFID-tagg/laddkort, koppla sedan ur laddkabeln

Öppen Laddbox: Lås upp bilen och koppla sedan ur laddkabeln