CTEK - Går det att installera en större laddbox än vad den nuvarande bilen klarar av?

Ändrad den Sun, 15 May 2022 vid 07:12 PM

Ja! Även om man har en laddhybrid som för dagen max kan ta emot 1-fas 16A (3,7kW) går det ändå ladda på en box med 3-fas 16A. Det som händer är att bilen tar emot det som är max, dvs. 3,7kW. Detta kan vara bra att tänka på för framtiden! Det är en god tanke att planera inför kommande elbil som kanske kan hantera 3-fas.