CTEK - Kan jag låta laddaren vara ansluten till batteriet under en längre tid?

Ändrad den Sun, 15 May 2022 vid 07:22 PM

Ja. CTEK-laddare är designade för att ladda ett batteri till 100 % och därefter startar underhållsladdningen. Innan du lämnar laddaren oövervakad för en längre tidsperiod ska du se till att batteriet är laddat till 100 %, vilket indikeras av en grön LED-lampa på den övre raden.