CTEK - Kan jag använda en mindre eller större laddare än rekommenderat till mitt batteri?

Ändrad den Sun, 15 May 2022 vid 07:23 PM

Välj laddare efter storlek på batteriet. Om du laddar med en mindre laddare än rekommenderat tar det längre tid och batteriets livslängd och prestanda kan påverkas. Om batteriet har en Ah-märkning som överskrider laddarens rekommendation kan det innebära att laddaren inte hinner ladda batteriet tillräckligt. Är laddaren alltför liten för batteriet kan laddaren hamna i ERROR mode och lämna batteriet oladdat. Om du laddar med en större laddare än rekommenderat riskerar batteriet att inte laddas och batteriets livslängd och prestanda riskerar att påverkas.