Huawei - Hur kontrollerar jag min garanti på växelriktare och batteri?

Ändrad den Wed, 13 Mar 2024 vid 11:53 AM

För information om garantibeviset, vänligen klicka på följande länk:

https://app.huawei.com/escpportal/pub/wechat.html?Language=en&appName=escp&buType=2

Du behöver bara ange serienumret för växelriktare i det dedikerade fältet, skriv in rätt captcha-kod och klicka på skicka.

Efter det kommer du att se garantinformation om omvandlaren och även kunna generera garantidokumentet. Du kan kontrollera ovanstående bild som ett exempel.