Ferroamp - Hur ser garantin ut gällande Ferroamps produkter?

Ändrad den Sun, 15 May 2022 vid 08:46 PM

Alla Ferroamps produkter har 5 års garanti.

Men för EnergyHub och Solsträngsoptimerare (SSO) erbjuder Ferroamp möjligheten att förlänga garantin från 5 år upp till en total garantitid på 10 år mot en extra kostnad.

Dock gäller detta EnergyHub 14kW (PH00205) och SSO 8kW (PS00990) som ör tillverkade under 2021, samt EnergyHub 21kW/28kW (PH01106/PH00798/PH01105/PH00030) som är tillverkade från och med 1 september 2021.

Förlängningen av garantitiden måste tecknas inom 45 dagar från första driftsättningsdatumet. EnergyHub måste vara ansluten till internet och registrerad i EnergyCloud för att garantin ska gälla.

Under avsnittet ’Warranties’ i ’Nedladdningar’ finns beställningsformuläret med priser för förlängd garanti.

Klicka på länken för att komma till Ferroamps nedladdningar:

https://ferroamp.com/support/nedladdningar/