CTEK - CHARGESTORM CONNECTED: Hur lägger jag till RFID-taggar?

Ändrad den Sun, 15 May 2022 vid 07:30 PM

Detta gör du enkelt inne i appen under Inställningar. Aktivera RFID och ange sedan numret på RFID-taggen så står på baksidan. Vissa telefoner kan även scanna av taggen direkt i appen. Du kan köpa RFID taggar av oss genom att kontakta CTEK säljavdelning eller från valfri återförsäljare av RFID-taggar och kort.