SAJ - skapa installatörskonto

Ändrad den Wed, 08 Mar 2023 vid 02:13 PM

För att skapa upp ett installatörskonto och för att sedan kunna lägga upp slutkunders sajter behöver du som installatör skapa ett konto via:
https://fop.saj-electric.com/companyRegister. Då skall följande inbjudningskod (Invitation Code) användas: S3D08N

Bifogat i detta meddelande är också en guide för att driftsätta dongeln (detta görs via SAJs APP). Du kan också följa denna guide: https://youtu.be/AO-Jhu-wokM