Ferroamp - Vilka batterier är kompatibla med en EnergyHub-anläggning?

Ändrad den Sun, 15 May 2022 vid 08:48 PM

Ferroamp är kompatibelt med följande batterier från PSM, Pylontec och Nilar.

Nilar (NiMH) - Dessa batterierna är svensktillverkade, återvinningsbara och producerade med förnybar energi. De passar utmärkt i såväl villor som i större fastigheter.

Ferroamp (PSM) - Detta batteri är litet i både kW och i storlek och passar för större villor, lantbruk eller minde flerfamiljsbostäder.

Pylontech (M1/h1) - Pylontech-batteriet är designat för att klara en större och längre effekt-puckel oavsett när effekttoppen kommer, dvs det kan ladda i och ur snabbare och passar därmed bäst för större flerfamiljsbostäder.