Tree System - Går det att få Treesystem med en högre höjd från panelens lägsta punkt och mark än standardmåtten på 50cm om kund önskar?

Ändrad den Sun, 15 May 2022 vid 08:24 PM

Ja, det går. Treesystem kan anpassa höjden om så önskas. Men det blir också väldigt dyrt för lägre kvantiteter. Bör komma upp över minst 100 kW för att det ska vara värt det enligt Treesystem. En variant är att köpa till justerbara ben som kan höja systemet, men dessa är begränsade till ca 25 cm i justerbarhet. Därmed blir systemets totala höjd över mark begränsad till 75 cm.
Treesystem har sålt montagessytem i Sverige med några av de högsta snözonerna och de har aldrig haft klagomål kring det om kund skulle undra.